PontStation Bio-snacks

Bij ’t PontStation | BIO-snacks haal je een overheerlijke zak biologische patat, verrassende snacks als verse Fish ‘n’ Chips of dé biologische NY Hotdog. Maar ook een Vegaburger-menu of een gedroogde worst van Brandt en Levie.

Soepen en maaltijden

Behalve het snackbarassortiment hebben we een regelmatig wisselende verse soep en diverse warme en koude borrelhapjes. Daarnaast serveren wij ook altijd een verse maaltijd met een niet-frituuroptie en verse salades. En natuurlijk verkopen wij ook frisdranken, biobier, flessen wijn, lekkers voor bij de borrel.

Naar het PontStation Menu

Dorstlessers

We verkopen biologische frisdranken en sapjes, maar we hebben ook een paar hele mooie wijnen en de Saison, een lokaal Landbier uit Noord. Als rush rush-kado dachten wij aan een geweldige Cava Bolet: biologisch en voor een goede prijs.

Pompen maar

Voor wie ‘m hard nodig heeft,, hebben wij binnen een fietspomp voor het gemak van iedereen!

Duurzaam en biologisch

PontStation werkt zoveel mogelijk met duurzaam geproduceerde en biologische producten. Zo is onze vlees uitsluitend biologisch en de vis MSC gekeurd. Maar we letten ook op andere dingen. Zo geven we lokale kwaliteitsproducten soms voorrang boven biologische. Want hoe duurzaam is een biologische worst uit Italië eigenlijk?

Daarnaast letten we natuurlijk op ons waterverbruik en op verspilling in de keuken, logisch inkopen, biologisch afbreekbaar verpakkingsmateriaal… kortom, we denken heel bewust na bij alles wat we doen om te zien wat we nog kunnen verbeteren. Een en ander gaat zich de komende tijd zeker nog verder ontwikkelen, maar we zijn een heel eind op weg!

standardPostTransition
Perhaps the network unstable, please click refresh page.